• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på tikarideudstyr.dk skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

--------------------------------------------------------------------------------

Bestilling
på tikarideudstyr.dk kan du kun bestille varer via vores website. Har du forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager forbehold for udsolgte varer, og tilbudsvarer sælges kun til nedsat pris, i det omfang vores lager rækker. Vær opmærksom på, at farvefirkanterne kun er retningsvisende, for at indikere flere farvemuligheder, og IKKE viser et konkret billede af den aktuelle farve.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med tikarideudstyr.dk indgås aftaler på dansk.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på tikarideudstyr.dk - er du under 18 skal du have samtykke fra dine forældre.

---------------------------------------------------------------------------------

Betaling
TIKA Rideudstyr modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

TIKA Rideudstyr krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Du kan også vælge at få varen tilsendt med faktura, du har så 14 dage til at indbetale. Denne faktureringsservice foregår gennem Viabill.
Viabill tilbydes til danske kunder, som skal benytte NemID.

Vi tilbyder også igennem VIABILL en mulighed for køb op til 20.000,- på afbetaling. Denne afbetalingssservice foregår gennem Viabill, hvor du kan læse mere om betingelsrne.
Viabill tilbydes til danske kunder, som skal benytte NemID.

For udenlandske kunder :
Ved salg til ikke EU land fratrækkes priserne den danske moms. Der påløber så moms i modtagerlandet og evt. told.

Alle priser er angivet i danske kroner, DKK, inkl. dansk moms

--------------------------------------------------------------------------------

Levering

Varer afsendes almindeligvis indenfor 1-5 arbejdsdage. Haster din ordre er du velkommen til at notere dette i ordrens beskedfelt.

Forsendelse med GLS, hurtigt, nemt og bekvemt. Vælg den pakkeshop der ligger nærmest, og du har lang åbningstid til at hente din pakke, som skal hentes inden 7 dage. Eller få sendt direkte til dit arbejde, hvis det er en virksomhed med fast åbningstid eller stutteri.
Fragtpris kun 59,- uanset pakkens størrelse! Fragtfrit til GLS pakkeshop eller Erhverv, ved varekøb over 699,-

Forsendelser til udland koster 395,- inkl. moms. Køb over 15 kg. faktureres ekstra - denne sendes særskilt efterfølgende. 

Har du købt varer  fragtfrit, eller hvor der er en gave, og hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten, eller varens værdi, såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf, så der er købt varer for under det angivede beløb, der udløser fragtfri levering eller gave.( Medmindre gaven er returneret )

TIKA Rideudstyr sørger for levering med GLS til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Lagervarer afsendes normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. TIKA Rideudstyr kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender TIKA Rideudstyr naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer kan vare 2 dage. TIKA Rideudstyr tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. 
TIKA- Rideudstyr tager forbehold for udsolgte varer og fejlprismærkede produkter, dette er også gældende selvom du har modtaget en ordrebekræftelse.

--------------------------------------------------------------------------------

Reklamationsret og efterservice
TIKA Rideudstyr yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles TIKA Rideudstyr indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder TIKA Rideudstyr returneringsomkostninger i rimeligt omfang. TIKA skal ALTID kontaktes inden varen sendes ind eller indleveres.Varen skal være rengjort inden returnering.
Vi tager forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billedet, da producenterne kan foretage løbende ændringer, ligesom farveafvigelser må påregnes, bla. pga skærmens gengivelse.


Link til Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk

--------------------------------------------------------------------------------

Varereturnering

Du betaler selv for at returnere, men du kan på siden købe RETURFRAGT GLS til 59,-
Ved reklamation skal vi kontaktes forud, da vi kan sende fragtfri label.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

TIKA-Rideudstyr ApS
Solbjerg Plantagevej 3
DK-6731 Tjæreborg
[email protected]
Tlf: 7517 5959
SE nr.: DK 39178370

Vi anbefaler ikke at bruge DAO, da pakker blot stilles rundt omkring, udenfor åbningstid, også i weekender.

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker, sendt som Pakke uden Omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - helst i form af medsendte blanket, ellers eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Medmindre andet er aftalt, føres det angivne beløb retur på kortet der blev brugt ved købet.
Har du købt varer i en fragtfri periode, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf, så der er købt varer for under det angivne beløb, der udløser fragtfri levering. Dvs. har du oprindelig købt for 1000,- og grænsen for fragtfri levering er 700,-, og efterfølgende returnerer dele deraf, og derved kommer under 700,- så beregner vi os fragtbeløbet for den oprindelige forsendelse, der jo så ikke længere opfylder betingelserne for fragtfri levering.

Du har 14 dage til at gøre opmærksom på at du har fortrudt købet og herefter 14 dage til at returnere varen. Du betaler selv for at returnere varen i forbindelse med en fortrydelse.
Standard fortrydelsesformular kan downloades fra hjemmesiden, følg link nederst på siden.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug

--------------------------------------------------------------------------------

Refusion
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og TIKA Rideudstyr har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.
Vi udbetaler ikke penge retur, før beløbet er tilgået vores konto. Vær opmærksom på, at der på alle betalingskort, udover VISA/DANKORT, går 45 dage før vi modtager afregning, og først derefter udbetaler for evt. returvarer.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

--------------------------------------------------------------------------------

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage, se dog ovenfor vedr. betalingskort. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, vi beregner udgiften for returneringen, som modregnes i din tilbebageførsel

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

--------------------------------------------------------------------------------


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på tikarideudstyr.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos tikarideudstyr.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for tikarideudstyr.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på tikarideudstyr.dk er bogholder Mona Skødeberg

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til tikarideudstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos tikarideudstyr.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tikarideudstyr.dk via e-mail [email protected].

Cookies
På tikarideudstyr.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Webmaster for tikarideudstyr.dk sætter cookies på siden.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til os

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på tikarideudstyr.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere tikarideudstyr.dk

--------------------------------------------------------------------------------

Bankinformationer
SYDBANK reg. nr. 7701 konto 0002467718