• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

TIKA Rideudstyrs personale

Tina Præstiin  har drevet virksomheden i mere end 35 år. Regelmæssig deltagelse i udenlandske messer og stor kontakt med fabrikanter over hele verden, sikrer at den faglige viden er på plads. Har haft hest siden 7 års alderen og været aktiv dressurrytter i mange år. Tina er faldet for Lusitano hestene, og ejer flere af slagsen. Har endvidere drevet salgsstald og har oparbejdet stor erfaring, som meget gerne videregives. I dag primært administrative opgaver og leverandør kontakt i udlandet

   

Mona Skødeberg er vores bogholder, og som den eneste hos hos TIKA er hun ikke rytter. Mona har til gengæld helt styr på regnskaberne.

   

Ida Thorø Rahbek er tidligere udlært hos os, og har været hesteejer gennem en årrække. Ida arbejder primært med internetforsendelse og kundevejledning, hvor hendes store erfaring kommer vores kunder til gode.


Margit Kofoed arbejder primært i butikken og med ekspedition af internet ordrer. Margit har haft hest i mange år, og har en islands hest.

   

Line Juhl Nielsen arbejder hovedsageligt med kundevejledning og forsendelser. Line har en meget stor viden om heste, og er tidligere jockey og galoptræner


Betina Nielsen arbejder bla. med kundevejledning i butikken og med ekspedition af internet ordrer. Betina har stor erfaring med heste og rideudstyr, har redet i mange år, og har egen hest.

     
Maibritt Knigge hjælper med at holde orden og pakke ordrer

       

Jeanette Skovmose arbejder med forefaldne opgaver og svinger kosten

Celina Pedersen er ungarbejder hos TIKA, og hjælper i butikken og på lageret