• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

Om TIKA rideudstyr

TIKA blev grundlagt i 1981 af Tina Præstiin, og startede ganske småt og beskedent. Da Tina på starttidspunktet kun var 17 år, kunne hun ikke oprette en virksomhed, hvorfor Tina måtte have sin mor Karen med ind i billedet. Navnet TIKA er en sammentrækning af de to navne. Firmaet tæller 8 ansatte og hører til blandt landets absolut største specialforretninger indenfor rideudstyr. Du finder stort set alt til hest og rytter hos TIKA. Butikken er på ca. 375m2 og indrettet meget hyggeligt i landlige omgivelser, kun 7 km udenfor Esbjerg. Ved siden af butikken ligger vores varemodtagelse og administrationsbygning, hvor vi ekspederer internetordrer. I direkte tilknytning hertil findes vores lager, som er ca. 1.000m2 og godt fyldt med alt til ridesporten. Internetbestillingerne pakkes i pakkerum, og vi bestræber os på at få din bestilling afsted meget hurtigt. Helst samme dag som ordren går ind. I udsalgstider, ferietider og højsæsoner må vi dog sige, at der kan gå lidt længere tid. Men målet er altid hurtig levering.

I kraft af TIKA's størrelse er det muligt med en stor import og egenproduktion så priserne altid kan holdes nede, og hvor kvaliteten stadig er i top. Besparelserne kommer nemlig kunden til gode! TIKA's eget mærke hedder 4horses, og serien udbygges konstant. Du finder bla. dækkener, ridebukser, lammeskindsprodukter, sikkerhedsveste og bid i den omfangsrige linje. Alt til supergode priser og med detaljerne i orden. Udover egne varer har vi et kæmpestort sortiment i kendte mærkevarer, vi kan nævne nogle stykker her, Pikeur, 4horses, Eskadron, PRO Collection, Passier, ELT, Harrys Horse, Mountain Horse, Petrie, Königs, KEP, Scharf og mange flere.

Personalet hos TIKA er rigtige hestefolk, med erfaring indenfor en bred vifte af hestesporten, så vi er altid i stand til at råde og vejlede, så du er sikker på at få det rigtige udstyr til behovet. Vi rådgiver også meget gerne vores internetkunder, via telefon eller mail. Vores viden ajourholdes blandt andet igennem talrige messebesøg i ind- og udland.

Vi afholder rigtig mange konkurrencer og events hos TIKA, vi elsker simpelthen at der sker noget! Det mest kendte arrangement er HESTIVAL®, som holdes hos TIKA i september. Et ægte tilløbsstykke, som nok forårsager lidt trafikkaos på vejene mod Tjæreborg. Ca. 7.000 besøgende finder vej til os på denne dag, hvor vi byder på udstillinger, boder, show og et gigantisk udsalg. Ridehuset fyldes op med udstyr til spotpriser, dækkener i tusindvis, beklædning, flotte trenser og meget andet. Konkurrencer kan vi godt lide, og vores kunder med. Først på året er det tid for Horsy Days®, en række spændende events. Julekalendere og meget andet finder viogså  på, så man året igennem har mulighed for at vinde fine sager - naturligvis er det gratis at deltage!

Vi anbefaler at du tilmelder dig vores nyhedbrev, så er du med i lodtrækning om månedens præmie, og du bliver altid opdateret om gode tilbud, events, konkurrencer mv..
Hold øje med os på Facebook, der sker meget. Vi følges af over 40.000, og det forpligter jo.