• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

Ultrashield grøn

  • Ultrashield grøn

Absorbine Ultrashield Green insektspray

(LIC-429516)
Lager : På lager
269,00 DKK
- UltraShield® Green er en helt naturlig spray, som med sin duft af friske urter, giver komfort til heste i sommermånederne. UltraShield Green hører ind under det stærke Ultrashield brand, og måske du kender den sorte insektspray.

Ultrashield GREEN er en sommer komfort spray til heste - helt uden kemikalier. UltraShield® Green består af en effektiv og behagelig sammensætning af olier, eks. Citronella, Timianolie, Kløverolie, Rosmarinolie, Geraniol mfl. Sammensætningen giver en behagelig og effektiv duft.

Ultrashield Green giver nogle timers komfort til både føl, følhopper og alle andre heste.

Indhold 946ml

Dopingregler:
Der er ingen ingredienser i den GRØNNE Ultrashield, som er på FEI's dopingliste, og derfor ingen problemer ved anvendelse af den GRØNNE Ultrashield til arrangementer i DRF eller FEI regi

Den GRØNNE Ultrashield indeholder Cedarwood Oil. Denne ingrediens er IKKE TILLADT inden for Travsport i Norden, og heller ikke hos det Svenske Rideforbund. Der er pt. ikke fuldstændig sikkerhed for reglement indenfor galopsport. Derfor anbefaler vi at man vælger den sorte Ultrashield ifm. travsport og galopsport, eller ved stævnedeltagelse i Sverige.
Læs mindre  Læs mere