• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

4horses underlag, in memory of LINDA

4horses underlag, in memory of LINDA

(4ho-220416)
Lager : På lager

299,00 DKK

Specialpris 225,00 DKK

- Et helt særligt sadelunderlag, hvor du ved køb, støtter Kræftens Bekæmpelse.

Underlaget er lavet i kærlig erindring om Linda. Når du køber dette sadelunderlag, som er fremstillet i Linda's yndlingsfarver, støtter du samtidig Kræftens Bekæmpelse. For hvert solgt underlag donerer TIKA-Rideudstyr 100,- til Kræftens Bekæmpelse, samtidig med at underlaget sælges til reduceret pris.

Der er tale om et yderst eksklusivt underlag til dig som ønsker topkvalitet, pasform og komfort for din hest. Sadelunderlaget hører under serien af underlag, som er designet af Ditte Mikkelsen, international GP dressurrytter, men farvesammensætningen er i dette tilfælde valgt af Linda.

Underlaget er i en mørk gråmelange med flotte pipes i hvid og royalblå, samt flad pipe i metallic antiksølv effekt. På underlagets venstre side er der broderet et smukt L og en lille engel.

Sadelunderlaget har en unik tre-lags opbygning, som sikrer stabilitet og stor bæreevne. Fugttransporterende og hurtigttørrende underside og mesh ved rygsøjle giver ekstra komfort. Pas godt på dit nye underlag, vask ved max. 30 grader og undlag brug af tørretumbler. Vask særskilt og husk at lukke velcrostropper inden vask, da velcroen kan ødelægge de flotte pipes.
Læs mindre  Læs mere