• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

4horses Sports Combinator dækken 300g

4horses Sports Combinator dækken 300g

(4ho-261017)
Lager : På lager
699,00 DKK
- Dette Combinator vinter yderdækken i 1200 denier ripstop, har 300 gram fyld og glat inderside. Combinator er et højkvalitets dækken med et væld af gennemtænkte detaljer, høje skulderslidser, neopren pad ved manken, som er ca. 10 cm. dyb, og beskytter manken mod tryk, stor haleflap med stormstrop ( Strop til halen, så haleflappen holdes på plads når det blæser ), desuden kraftige, elastiske bagbensstropper og effektivt gjordsystem med 3 gjorde og ”Smart-strop” , som gør det vanskeligt for hesten at træde op i en evtuelt løshængende gjord. Smart Strop sidder på den elastiske midter gjord. Krydsgjordene føreres nemt igennem Smart Strop, og er man uheldig at en gjord går op i den ene side, så fanges den af Smart Stroppen, så hesten ikke så nemt kommer op at træde i den, hvilket ofte ødelægger dækkener.
Begge krydsgjordene har elastisk indsats, disse fungerer også som en sikring, da elastik lette brydes ved voldsomt træk, end en nylon gjord. Vi tænker: Hellere en ødelagt gjord, end et hesteben, ikke sandt?

Åndbarhed 3000MVT
Vandtæthed 3000MM

Du kan til Combinatordækkenet tilkøbe lækre linere, i 100, 200 og 300 gram, hvilket med dette yderdækken giver mulighed for at lave dækkenkombinationer fra 300-600 gram. Der kan desuden tilkøbes hals, så der er mange kombinations muligheder.

Læs mindre  Læs mere 
  • sort