• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

4Horses Sports Combinator Dækken 100g

4Horses Sports Combinator Dækken 100g

(4ho-251017)
Lager : På lager
699,00 DKK
- 4horsesSports Combinator er en spændende dækken nyhed, hvor du selv kan kombinere efter sæson og behov.
Dette Combinator yderdækken i 1200 denier ripstop, har 100 gram fyld og glat inderside. Combinator er et højkvalitets dækken med mange gennemtænkte detaljer, høje skulderslidser, neopren pad ved manken, som går ca. 10 cm. ind, og beskytter mod tryk, stor haleflap og stormstrop ( Strop til halen, så haleflappen holdes nede i blæst ), samt et effektivt gjordsystem med 3 gjorde og ”Smart-strop” , som gør det svært for hesten at træde op i en evt. løshængende gjordstrop. Smart Strop er monteret på den midterste gjord, som også er elastisk. Krydsgjordene føreres let igennem Smart Strop, og skulle du være uheldig at en gjordstrop går op i den ene side, så fanges den af Smart Strop, så hesten ikke så let kommer til at træde i den, hvilket ofte ødelægger dækkener.
Krydsgjordene har desuden elastisk indsats, som også fungerer som en sikring, da denne ved voldsomt træk, lettere brydes end en nylon gjord. Hellere en ødelagt gjord, end et hesteben, ikke?

Åndbarhed 3000MVT
Vandtæthed 3000MM

Til dette Combinatordækken kan der tilkøbes lækre linere, som kan vælges i 100, 200 og 300 gram, hvilket giver mulighed for at lave dækkenkombinationer fra 100-400 gram. Der kan også tilkøbes hals, så der er et utal af kombinations muligheder.

Læs mindre  Læs mere 
  • sortsort