• Wishlist 0
  • Cart 0
  • 0,00 DKK

4horses lammeskindspad med kant

4horses lammeskindspad med kant

(4ho-2012-1022-2)
Lager : På lager
399,00 DKK
- Klassisk, ægte lammeskinds pad med synlig kant, som giver et eksklusivt look. For optimal frihed til hestens rygsøjle er lammepelsen barberet ned til 1 cm. højde, i en 5 cm. bred rygsøjlekanal.
Fastgøreres med stropper, som lukkes med solid velcro.
Flot og lækker sadelpad til en rigtig god pris, som muliggøres af egen produktion og store mængder.

Bemærk - nye størrelser!

Vejledende vil sadelpad'en passe til følgende sadel størrelser, under hensyntagen til, at der er variationer i de forskellige sadelmærker.

XS/14-15"
S/15.5-16"
M/16.5-17"
L/17-18"

4horses lammeskindsprodukter er dansk design by tikarideudstyr.dk, fremstillet i ægte lammeskind af høj kvalitet og med sans for finish og detaljer. Når du vælger 4horses lammeskind, vælger du et naturprodukt, som både du og din hest vil sætte pris på. Med rigtig pleje kan disse produkter holde meget længe, og vi anbefaler at lammeskind opbevares tørt, men aldrig direkte ved en varmekilde, eks. radiator eller i et fyrrum. For hård og direkte varme udtørrer lammeskindet, som så bliver stift. For at have størst effekt, lægges lammeskinds underlag og pads direkte mod hesten, evt. med et underlag over. Sådan vedligeholder du dit lammeskind: Ryst produktet hver dag, så løsnes støv og hår, og der vil gå længere mellem nødvendige vask. Er der kommet sved på, hænges lammeskindet tørt til dagen efter, hvorefter det børstes fri for indtørret sved. 4horses lammeskind er behandlet, også kaldet medicinsk lam, så det tåler vask, men ikke et uendeligt antal gange, hvorfor det er nødvendigt at passe på det i dagligdagen. Der vaskes i maskinen på uldprogram, max. 30° og det kan centrifugeres. Der anvendes et mildt, flydende vaskemiddel til lammeskind. Anvend IKKE skyllemiddel. Efterfølgende hænges til tørre eller tørretumbles ved meget svag varme og der lægges tennisbolde eller lignende med ind. Under tørreprocessen strækkes skindet nogle gange for at undgå, at det bliver stift. Må ikke tørres direkte i sol, eller ved varmekilde, eks. radiator, gulvvarme eller lignende. Synes du skindet er lidt stift efter vask, kan det strækkes over eks. en bordplades kant, og derved blødgøres. Adskillige ganges vask vil gøre skindet mindre blødt og det kan derved også krympe lidt, så undgå at vaske indtil det er nødvendigt